Loopbaanbegeleiding Outdoor

De eerstvolgende vijfdaagse outdoor loopbaanweek vindt plaats van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni 2018 in het Zuid-Limburgse heuvelland. Er kunnen zich maximaal drie deelnemers aanmelden. Voor meer informatie klik hier. Voor overige data klik hier.
De eerstvolgende individuele 1-daagse outdoor loopbaandag vindt plaats op 13 december 2018 in de omgeving van Amerongen. Voor meer informatie klik hierVoor overige data klik hier.

Outdoor loopbaanbegeleiding is loopbaanbegeleiding waarbij de gesprekken niet binnen vier muren traditioneel aan tafel plaats vinden. Maar buiten in de natuur. Waarbij we al lopend in gesprek zijn of oefeningen doen met materialen uit de natuur.

Waarom deze outdoor vorm?

Omdat natuur als ‘vanzelf’ ontspant. En vanuit ontspanning ontstaan de beste ideeën en inzichten. En dat is wat je nodig hebt in een loopbaantraject waarbij je nieuwe mogelijkheden gaat onderzoeken. Er zijn inmiddels vele artikelen geschreven over de kracht van de natuur, de kracht van stilte, et cetera. Mijn eigen ervaring plus uit ervaring van inmiddels vele deelnemers blijkt dat deze aanpak telkens weer zeer efficiënt is.

Het wandelaspect brengt je als vanzelf in beweging – ook precies wat je nodig hebt in een loopbaantraject. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd om buiten gebaande paden te lopen, te denken en te handelen. Met als doel om het beste uit je zelf te halen en zo het meeste voor jezelf en je omgeving te kunnen betekenen. Alles is erop gericht om je tot de kern te laten komen.

Vorm - 5 daagse loopbaanreizen of individuele 1 daagse loopbaandagen

 

Vorm van outdoor toekomstbegeleiding

 • Vijfdaagse outdoor loopbaanreizen
  Dit is een combinatie van een volledig loopbaantraject, inclusief alle bijbehorende onderwerpen, met vijf dagen wandelen in het Zuid-Limburgse heuvelland.
  Deze vijfdaagse worden georganiseerd in kleinschalig groepsverband met maximaal 3 deelnemers. De vijfdaagse gaan altijd door; ook bij 1 deelnemer!
  Voor 2018 staan er twee vijfdaagse ingepland.
  Meer informatie vind je hier op de pagina Meerdaagse outdoor loopbaanreizen

 

 • Individuele 1-daagse outdoor loopbaandagen
  Dit is één volle dag individuele toekomstbegeleiding voor jou. Op ieder onderwerp of thema waar jij eens goed aandacht aan wilt besteden.
  Voor 2018 staan er twee keer een serie van 4 individuele loopbaandagen ingepland in twee verschillende regio’s in Nederland. Op iedere dag kan steeds 1 iemand zich inschrijven.
  Meer informatie vind je hier op de pagina 1-daagse outdoor loopbaandagen

 

Inhoud

 

Inhoud 5- daagse outdoor loopbaanreis

In een loopbaan 5-daagse komen alle stappen van een loopbaantraject uitgebreid aan de orde zoals ook toegelicht op de pagina Loopbaanbegeleiding:

 • Stap 1: Zelfwaardering en zelfvertrouwen
 • Stap 2: Plezier
 • Stap 3: Wensen en kwaliteiten (wat wil ik, wat kan ik)
 • Stap 4: Missie, doelen en acties
 • Stap 5: Marktonderzoek en focus
 • Stap 6: Profileren (Personal Branding)
 • Stap 7: Marktbenadering

Duidelijk krijgen wat je wilt, waar je dat kunt gaan doen en hoe je daar terecht komt. Vanuit de realiteit en omstandigheden waarmee je te maken hebt ga je stap voor stap onderzoeken hoe en waar jij je talenten en capaciteiten optimaal kunt inzetten. Toewerken naar een plek op de arbeidsmarkt, in loondienst of als zelfstandige, waar je werkt met plezier en voldoening.

 

Inhoud individuele 1-daagse outdoor loopbaandagen

Op een individuele outdoor loopbaandag kun je ieder onderwerp of thema inbrengen waarvan jij behoefte om daar eens goed aandacht aan te besteden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan “wat wil ik nu eigenlijk?” Of je weet best wat je wilt maar “hoe krijg ik dat dan voor elkaar?” Of je moet de sollicitatiemarkt op en je wilt leren hoe jij jezelf schriftelijk en mondeling goed en overtuigend kunt profileren. Je kunt inbrengen wat je wilt en daar gaan we vervolgens concreet en resultaatgericht mee aan de slag.

 

Voor wie geschikt?

 

Voor wie geschikt?

Outdoor toekomstbegeleiding is met name geschikt voor jou als je houdt van:

 • Natuur
 • Buiten zijn
 • Stilte
 • In beweging zijn
 • Wandelen
En natuurlijk, maar dat spreekt vanzelf, ben je op zoek naar een nieuwe invulling van jou (werk)leven.

 

Outdoor loopbaan activiteiten

Wil je je aanmelden of meer informatie over de toekomstbegeleiding? Vul het contactformulier in. Ik neem snel contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This